About

Bună! Mă numesc Lidia Bădilă. Am 38 de ani, sunt căsătorită și am doi copii – Alex, de 9 ani și Daria de 5 ani. Soțul meu, Florin, este jumătatea mea bună. El îmi dă aripi să zbor și,  tot el, mă aduce cu picioarele pe pământ atunci când e cazul.

Sunt specialist în comunicare, de profesie jurnalist, specializată în domeniul comunicării și relațiilor publice dar și trainer și public speaker.

În urmă cu 9 ani am înființat împreună cu soțul meu, Dalin Events, o agenție care inițiază și derulează campanii integrate de comunicare și relații publice, oferă servicii de comunicare cu mass-media și realizează producţii audio-video profesionale

This slideshow requires JavaScript.

(emisiuni şi filme documentare, spoturi de prezentare, clipuri publicitare, CD/DVD-uri de prezentare, etc.)

Am acumulat 13 ani de experiență în managementul relațiilor cu mass-media după ce am lucrat în mai multe redacții locale și naționale de radio și televiziune. M-am îndreptat spre PR și Relații publice deoarece mi-am dat seama că, de cele mai multe ori, oamenii nu obțin ceea ce își doresc din cauza că nu știu să comunice.

În prezent, coordonez campanii de comunicare și promovare pentru mai multe companii și ofer traininguri și consultanță în dezvoltarea abilităților de comunicare și în realizarea de strategii de construire și întreținere a imaginii publice.